1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. | 2400 Dunaújváros, Gutenberg köz 2.
Hétfő-Vasárnap: 9:00-18:00
Ajánlatot kérek
Ajánlatot kérek
1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. | 2400 Dunaújváros, Gutenberg köz 2.
Hétfő-Vasárnap: 9:00-18:00
Főoldal / GYIK

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Meddig kell leadnom a másnapi rendelésem?
Holnapi rendelésed legkésőbb a mai napon, 14:00-ig kell összeállítanod, hogy teljesíteni tudjuk!
Mit kell, hogy tartalmazzon a leadott rendelés?
Rendelésednek tartalmaznia kell, hogy hány fő érkezik, egy maximum egy órás intervallumot, amikor a címre érkezhet a futárunk (pl. 11:00 – 12:00 között), továbbá a textíliát átvevő nevét és telefonszámát, hogy futáraink egyeztetni tudjanak a kijelölt személlyel
A takarító ott kell várjon a textilre?
Az átvételre kijelölt személy az előzőleg megadott, legfeljebb egy órás intervallumon alatt kell, hogy a szállítási címen tartózkodjon. Minden esetben elküldjük előző este, hogy a beosztásunk alapján mely futárunk adja majd át a megrendelt textíliát, illetve megadjuk az elérhetőségét. Így az átvételre kijelölt kollégád is tud vele egyeztetni, ha bármiért késésben lenne! Futár kollégáink a lehetőségeikhez mérten rugalmasan kezelik az ilyen vészhelyzeteket.
Most akkor mit is tartalmaz a szolgáltatás?
A szolgáltatásunk teljeskörű, nem pusztán mosodai szolgáltatóként érdemes ránk tekinteni! Az év minden napján szállítunk. A textíliákat mi adjuk, tehát nem kell a kopás, elhasználódás miatti pótlással, vagy a makacs foltok kezelésével foglalkoznod. Ipari mosodánk a legjobb centrifugálással, a legmagasabb minőségű, környezetbarát Christeyns vegyszerekkel, nagy teljesítményű ipari vasalógépekkel gondoskodik arról, hogy az átadott textíliák tisztán, alaposan vasalva, nem tolakodó, de kellemes illattal érkezzenek. Ügyfélszolgálatunk az év minden napján rendelkezésre áll, hogy megoldja felmerülő problémáidat. Futáraink a textileket egészen a lakás bejáratáig szállítják.
Az ár tartalmazza a foltkezelést?
Igen, az ár a foltkezelést is tartalmazza. Amennyiben a rendeltetésszerű használatból eredő szennyeződést nem tudjuk eltávolítani, a textilt leselejtezzük és saját költségünkön gondoskodunk a pótlásáról.
Van csak mosodai szolgáltatásotok, bértextília nélkül?
Szállodák, közületek részére vállalunk mosodai szolgáltatásokat is, azonban rövidtávú lakásüzemeltetőknek csak bértextíliát kínálunk. Ennek egyszerű oka van: csak akkor tudunk hatékonyan, nagy üzemméretben dolgozni, ha a sok, kisebb egységből visszaérkező textilek egységesek, és így ipari üzemméretben tudjuk kezelni azokat.
Honnan tudjam, hogy megbízhatóak vagytok?
2024 januárjában írjuk ezeket a sorokat, jelenleg több mint 1100 budapesti ingatlant szolgálunk ki bértextíliával. Minden nap több száz címre szállítunk textilt. Saját futárszolgálatunk van, közel 20 autóból álló gépjárműflottánk. Saját mosodát üzemeltetünk. A néhány lakásos hostoktól a száz feletti egységet üzemeltető vállalkozásokig mindenkivel dolgozunk, aki a textilekkel való bajlódás helyett a minőségi vendégkiszolgálásra, a jobb vendégélményre, az üzemeltetett apartmanok számának növelésére, vagy saját szabadidejére koncentrál inkább.
Vannak versenytársaitok?
Természetesen vannak, de óva intünk azoktól, akik nálunk olcsóbban kínálják a szolgáltatásaikat. Aki nálunk olcsóbban tudja nyújtani, az rövid időn belül meg fogja szűntetni, el fog tűnni, fejfájást fog okozni, folyamatos és súlyos minőségi problémákkal fogsz találkozni. Mi mindent tartalmaz a bértextília ára? Elvezetjük, kezeljük a szennyvizet, felelünk a környezetünkért. Magas minőségű, lehetőleg környezetbarát vegyszerekkel dolgozunk. Költséghatékony, ipari mosógépeket telepítünk. Gázüzemű gépeinket karbantartjuk, rendszeresen megvizsgáltatjuk. A kéményeiket is. Tűzoltókészüléket helyezünk el és tartunk karban az üzemben mindenhol, ahol baj történhet. Munkatársainkat tűz- és munkavédelmi oktatásra kötelezzük. Egészségügyi vizsgálatukat, engedélyük megszerzését fizetjük. Minden munkatársunkat bejelentve foglalkoztatjuk, fizetjük a bérjárulékaikat. Fizetjük az iparűzési adót. Fizetjük a biztosításokat, amely a szállításhoz használt gépjárműveket, vagy a mosodában és telephelyeinken található értékeket védik. Munkaruhát, munkavédelmi eszközöket nyújtunk a kollégáinknak. Különböző méretekben textíliákat varratunk, javítunk. Foltokat kezelünk, készletet újítunk meg. Csomagolóanyagokat szerzünk be, hogy szállításkor is minden tiszta maradjon. Rendszeresen zsákokat vásárolunk, hiszen a naponta megmozgatott több tonna áru idővel elhasználja a meglévőket. Informatikai megoldásokra költünk, hogy hatékonyan dolgozhassunk. Adminisztratív szempontból is betartunk minden jogszabályi kötelezettséget. Nem kevés, ugye? Pedig még sorolhatnánk! Ha bennünket választasz, a megbízhatóságot választod.

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan válaszolunk.

    Elküldés